Minden, ami szívből jön

A 49-es villamos vezetője üdvözli a külföldieket (és közben nagyon röhögünk)

2018. október 30. - LaCicca

Vannak azok a szegény lúzer honpolgárok (köztük én is), akiknek nincs óránként 1 millájuk repülős utazásra, élményként nem osztályrészük a "ki gépen száll fölébe" életérzés, metróval viszik a macsekot dokihoz és nem ám Ámerikába'. Szegény, szegény magyarok! DE! Nem búsulj tezsvír', ha te is a 4-6-oson zötykölődsz, vagy egyéb BKV-s cuccon, sőt, azt mondom te vagy az igazán szerencsés! Merthogy akik a repcsin viszik a macskát, tök egyedül ücsörögnek, magánytól szenvedve. Láttad a Timit is, nem? Nem volt mellette egy kedves utas sem, akivel szemben ülve bénázhattak volna, ki hogy rakosgatja lábait. Pedig ez mekkora élmény!! A közösségi élmény! Na ettől fosztják meg magukat a repülős flótások! Meg aztán a magyar ember beszédes is, kommentál dolgokat, választékosan fejezi ki magát (na, b. meg, mé' nem megyünk má'?) és ezektől ki akarná megfosztani magát? Naugye! Mondom én, ha szépen kicsit átgondolod, láthatod, hogy azok a lúzerek és nem is mi.

És aztán itt van egy másik fontos szempont, hogy a magyar ember kedveli a külföldieket (pirézeket főképp), beszéli is a nyelvüket (a pirézt a legirodalmibb magasságokban). Kedveli, ha hazánkba látogatnak, velünk utaznak a villamoson, készségesen eligazítjuk őket, jó hangosan ordítva magyarul. A külföldiekről köztudott, hogy rossz a hallásuk, ezért alkalmazzuk ezt a technikát, mi csak figyelembe vesszük szegénykék audio problémáját. A magyar egy segítőkész nép.

49-es_villamos_1366-e1479474224255-1280x841.jpg

Aztán, ezek a repülős lúzerek hogyan is hallhatnák a BKV új szolgáltatását, a villamosvezetőüdvözliakülönbözőnációtagjait? Tudod ki akar ezek után repülni?! És a meccs is jó képernyőről! Na de itt a lényeg, hallgassátok a villamos vezető bácsit! Jó villamosozást! #kozossegielmény #vivalavillamos #szeretjukakulfoldieket

https://soundcloud.com/parvy-lc-patricia/49-es-villamos1

https://soundcloud.com/parvy-lc-patricia/49-es-villamos2

www.parvypatricia.com

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szivesen1.blog.hu/api/trackback/id/tr7914333817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.