Minden, ami szívből jön

Asztrológiai előrejelzés a Nyilas havára

2018. november 21. - LaCicca

Asztrológiai előrejelzés

November 22- December 21. Nyilas hava 

nyilas2.jpg

A Nyilas jegyébe nemrég besasszézó Jupiter a hónap elejének főszereplője, a Nyilas érdekeltségűeknél különösen. A Jupiter jól érzi magát a Nyilasban, ez az otthona és olyan, mint egy nagy utazó, amely 11 évig járt a különböző jegyekben, tapasztalatot gyűjtött, majd a 12. évben haza érve megosztja velünk élményeit. A Jupiter a nagy szerencse bolygója, egyéni képlettől függően hozhat szerencsét, gazdagságot, bővülést, ami kiterjedhet az anyagiakra is, de lelki-szellemi síkra egyaránt, rámutathat távlatokra és hozhat utazást is vagy belekezdhetünk valamilyen tanulmányba, képzésbe. Amit talál, azt megsokszorozza, épp ezért, ha az elmúlt 11 év tapasztalatait kellőképp helyreraktuk, akkor képes új távlatokat nyitni és mi képesek vagyunk hittel, bátorsággal, önbizalommal elindulni ezen az úton.

Lehetséges, hogy ehhez az új úthoz meg kell újítanunk érzéseink a párkapcsolatunkban vagy a külvilág felé. Le kell nyesnünk a sallangokat, ha magunktól nem tesszük, közbelépnek a fentiek. Van, akinél ez távolságot hoz a párkapcsolatában, ami a kapcsolattól függően lehet elhidegülés, de lehet, hogy két lépés távolságból nézünk rá a helyzetre, hideg fejjel tudunk egy picit létezni az emóciók világában. És ugyanígy a külvilág esetében, néha kell egy kicsi távolság ahhoz, hogy egy érzelmi helyzetet kellőképp tudjunk kezelni, indulatok, felfokozott, heves érzelmek nélkül.

Miután végigmegyünk a folyamaton, az érzelmi elmélyülés ideje következik, mert a Vénusz beslattyog a Skorpió birodalmába, ami minden, csak nem felszínes. De ez kizárólag a valódi, igaz érzelmek elmélyülése lesz, egyéb esetben lezárást, befejezést jelent. Nyilván az érzelmi ügyek nem hétfőről keddre dőlnek el, ez egy folyamat, de  most érik meg a helyzet, hogy válasszunk az írásjelek között az adott érzelmet és kapcsolatot tekintve: pont vagy három pont. Lezárás vagy folytatás. Ha folytatás, az viszont nem működhet a régi úton és elég valószínű, hogy valamit előbb le kell zárnunk ahhoz, hogy az új útra tudjunk lépni.

Ha érdekelnek a továbbiak a Te esetedben: www.parvypatricia.com/asztrologia/

(Kép: nowmaste.com.br)

A bejegyzés trackback címe:

https://szivesen1.blog.hu/api/trackback/id/tr10014381142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.