Minden, ami szívből jön

Magyarország asztrológiai képlete - avagy mindenki a maga szerencséjének...

2018. november 29. - LaCicca

lucky.jpg

Tudtátok, hogy létezik olyan, hogy Magyarország asztrológiai képlete? A 1989-es köztatársaság kikiáltása adja ennek alapját és időnként elő is veszem, meglesem, mi várható. Mindenki, aki ide született, arra hatással van az ország helyzete, de az már teljesen egyéni és szabad akarat, hogy arra ki hogyan reagál.

Magyarország most asztrológiailag elég nagy satuban van, erőteljes szorításban. Ha egy egyén képletét nézném, akkor azt mondanám, na pajtikám, most kapod meg a sorsfeladatod, most kell felvállalni a felelősséget, beleállni abba a helyzetbe, ami lehet, hogy most nagy falat, de előre visz. Na de hogy néz ez ki egy ország esetében? Bizony a felelősség felvállalás és a beleállás itt is igaz és emellett azt kell mondjam, ez egy lehetőség arra, hogy felnőjünk. Mert egy egyén esetében ilyen állás a felnőtté válást hozza magával, ugyebár a felelősség felvállalása a saját cselekedeteimért... és ha jól döntök, a babér is az enyém. Itt most egy országról van szó, de nem tekinthetünk el attól, hogy az országot annak lakói alkotják.

Az ország képletében benne van, hogy szeretjük kicsit elmosni a határokat (a csalás, simlisség tipikusan ilyen) és az is benne van, hogy hajlamosak vagyunk mástól várni a javulást. Viszont amíg így járunk el -és még mindig csak a képletről beszélek-, addig egyet lépünk előre, kettőt hátra.

Ha érdekel az ország sorsa, érdekeljen elsőként a Te sorsod, Te mit tudsz tenni elsősorban azért, hogy Te magad boldog légy, ami pedig gyűrűzik tovább. (Nem, ez nem önzőség, ez a felelősség felvállalása a saját sorsodért!) Nézd meg, hol adod át életed irányítását másnak, hol bújsz ki a felelősség alól. Mert amíg így teszel, addig nem lehet IGAZÁN jó neked és erre irányulnak most a jelen időszak fénysugarai. Ehhez helyenként az országnak (azaz a lakóinak) meg kell változtatnia a gondolkodásmódját, megtanulni használni az erőnket, dühös passzív (vagy akár aktív) agresszív forma helyett egy magas szintű cselekvés felé lépni. És hogy mit értek ez alatt? Először is, a saját házad tája körül sepregess, vállald fel a saját életedben lévő felelősséget, ne mástól várd, hogy "megment" (mindamellett persze segítség jól jöhet és jön is), de légy a saját életed főszereplője, ne egy bábu, akinek megmondják mit tegyen és azt miként.

Nagy szavak lesznek, de a magyaroknak ez most az az időszak, amikor sorsukat kezükbe vehetik, Te döntöd el, merre mész!

Mindenki a maga szerencséjének a pogácsa.:)

Ha kiváncsi vagy a saját képletedre vagy egyéb kérdésed van, írj: www.parvypatricia.com

A bejegyzés trackback címe:

https://szivesen1.blog.hu/api/trackback/id/tr8314404432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.