Minden, ami szívből jön

2019-es asztrológiai előrejelzés

2019. január 09. - LaCicca

2019.jpg

Bár a jövőbeli tendenciák természetesen egyénileg változnak, de az elmondható, hogy 2019-ben sem fogunk unatkozni. Főleg tavasszal lesznek olyan állások, melyek óriási változásokat hoznak. Összetörnek, kisöpörnek mindent, ami már idejét múlt, ami nem visz előre, de igazából az alapokat rendezi újjá. Egy kicsit olyan, mint egy ház építése, ha ingatag talajon építetted, akkor összedől, és leomlik akkor is, ha egy tégla nincs a helyén. Mert a következő év üzenete: rend, tiszta alapok, lassú, de biztos fejlődés, viszont kizárólag akkor, ha a múltunkat rendbe tettük, ha magunkkal szembe néztünk. Aki most akar nagyot ugrani, azt egy pici türelemre inteném, ne kapkodjon, főleg nyárig ne. Ha eddig szisztematikusan, lépésről lépésre dolgoztál magadon, személyiséged vagy akár karriered fejlesztésén, akkor menni fog tovább, de aki nincs a helyén, vagy nem rendezte a dolgait, annak az év első fele nagyon megrázó lehet.

Ami most (és jövőre) elmegy az életedből, ahhoz ne ragaszkodj, ennek most itt az ideje távoznia, lehet, hogy egoból még megtartanád, de segítségül azt mondanám, később meg fogod látni, hogy ez valami nagyobb, jobb érdekében történt, valaminek kvázi helyet csinált.

Változhat 2019-ben sok törvény, társadalmi rend, struktúrák, kormányok és ezek a kormányok más alapokat akarnak, mint az eddigiek. Sajnos fokozódhat a szegénység, bemerevedhetnek álláspontok, jelentősen meginoghat a tőzsde és a pénzpiacok. Ha alacsonyabb szinten éljük meg ezt az évet, akkor elzárkózhatunk, falat húzhatunk magunk köré (vagy az ország köré), viszont ha magas szinten, akkor egy előrevivő, új struktúrát alkotunk, egy valódi rendet.

gold-coins.jpg

Ebben az évben (és még ezt követően is) hangsúlyos lesz a kérdés, hogy a pénz és a tárgyak hogyan adnak nekünk biztonságot, ill. szabadságot és ezt miként éljük meg. Ha túlságosan ragaszkodunk a materiális dolgokhoz, vagy ha rettegünk ezek elvesztésétől, akkor az élet ezen a téren veszteséget hoz. Meg kell teremtenünk a belső stabilitásunkat és abból nyerni mind a biztonságot, mind a szabadságot, ha külső forrásra támaszkodunk, azt az élet könnyedén elveszi tőlünk.

Egészen régi álmainknak megvalósításának éve is lehet, de újfent hangsúlyozom, csak ha már mindent letisztáztunk magunkban és nem rohanunk. Így viszont a megvalósult álmok hosszan megmaradnak az életünkben. Valami olyasmire gondolj, amiért nagyon sokáig dolgoztál, vártál és vágytál, többször gondoltad, hogy nem is jön el, nem is lesz eredménye, mert olyan sok idő telt el. De előbb-utóbb minden gyümölcs beérik, ez most lehet, hogy kicsit hosszabb ideig tartott, de annál édesebb és nem mellesleg tartósabb is lesz az eredmény.

Aki rendben van magával, aki dolgozott, az hatalomra tehet szert, ez nem feltétlen olyan hatalom, hogy előléptetnek (de persze ez se kizárt), inkább olyanra értem, hogy biztos vagy magadban, tisztában vagy a képességeiddel és ez nyugalmat, biztonságot ad, nem billenthetnek ki külső hatások, nem uralnak, hanem a te kezedben van az irányítás.

target2.jpg

Amire még figyelj oda az évben, a céltudatosság és a fókuszáltság. El kell döntened, ki és mi a fontos, ha pazarlod az energiád, semmilyen eredmény nem jön majd, viszont ha összpontosítasz, akkor teremhet babér. Válassz ki egy vagy max. két fontos dolgot és abba az irányba vidd az energiád, minden olyat, ami viszont leszív, amivel csak fecsérled az időd, attól szabadulj meg! Képzeld el, hogy egy hegy előtt állsz, aminek fel akarsz jutni a tetejére. Ha az a célod, hogy minél gyorsabban felérj, akkor nincs időd arra, hogy még lent ácsorogj, mint ahogy a hegy felénél sem térhetsz el másfelé, mint felfelé. Koncentráld tehát minden erőd a feljutásra, erre tanít többek közt a 2019-es év.

Az új honlapom készülőben, addig is ide írj, ha tudok bármiben segíteni theta healing, asztrológia vonalon: parvypatricia@gmail.com

Párvy Patrícia, Body&Mind Coach

(Kép:azuzlet.hu, dollarsfromsense.com, timriter.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://szivesen1.blog.hu/api/trackback/id/tr814551956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.