Minden, ami szívből jön

Kos hónap- (március 20-április 19.)- koronavírus tanulságai, dimenzióváltás

Kos hónap- (március 20-április 19.)- koronavírus tanulságai, dimenzióváltás

img_20200313_130025_726.jpg

Fontos változás zajlik, melynek kollektíven része vagyunk. Az egész emberiség feladata rendszereinek, az eddig fennálló rendnek a megváltoztatása- ez 2019-2020 üzenete, ahogy azt sokszor elmondtam már, de most úgy megtolták az energiát a fentiek, hogy attól kódulunk! Felvettem erről egy videót, lesd meg itt.

A videóban beszélek arról, hogy mennyire fontos a tudatosság és a fókusz. Mert ha a félelemre, káoszra fókuszálsz, az fog erősödni, ezt nem csak most mondom, hanem általában. FÉL-ELEMből tarts az EGÉSZ felé, ez segít a legnehezebb szituban is.

Mikor a Nap belép a Kos jegyébe, 4 bolygót talál a Bakban, ami azt jelenti, hogy a Bak minőség továbbra is baromi fontos: az előbb említett fókusz, tudatosság, céltudatosság. Ahogy a videóban is elmondom, a Bak mindig eléri, amit célül tűzött ki, csak lassan. A Bak képviseli a rendszert, a rendet, akinek megvan a rend a fejében, szívében, annak lehet most egy kérdés és kétség dömping, de csak rövidtávon. Azok vannak inkább bajban, akik felszínesen, rohanva élték az életüket, akik nem foglalkoztak magukkal és nem láttak a dolgok mögé.

Március 22én átslattyog a Szaturnusz a Vízöntőbe, még visszajön a Bakba, de a Vízöntőbe tett kirándulás állati fontos. A Szaturnusz egy olyan bolygó, ami a karmádra mutat rá, sokszor félelmet hoz egy olyan kérdésben, amibe bele kell állnod. KIKÉNYSZERÍTIK, hogy beleállj, avagy felelősséget vállalj! És most miért? Magadért! Az egyediség, függetlenség, szabadság kapcsán, ezeket vállalva visz az utad előre.

Megsokszorozódhat itt a Kos hónap elején az erőd, de hogyan? Válaszd az áramlást! Van, hogy bitang nehéz elengedni a kontrollt (nyugi, nemcsak írok az érzésről, magam is átéltem már, olykor elég para), de az van, hogy most nem megy a kontrollálás. Kiveszik a kezünkből. De nem szívatásból, hanem mert segíteni akarnak. Tudom, most azt mondod, azért segíthetnének kedvesebben is, de most mondjam azt, hogy sokan nem értenek a "szép szóból"? Ülj fel a hullámra, ha megteszed, olyan hited és bizalmad alakul ki, megerősödik, ami a legszarabb helyzetből is kihúz. Káosz és áldozatiság helyett úgy vedd kezedbe az irányítást, hogy megengeded az égi erőknek, hogy tereljenek. A cselekvés most az, hogy kinyitod ennek az energiának a kaput.

Gyere asztrológiai és theta healing konzultációra, személyesen vagy online, itt találsz meg:

facebook.com/parvypatriciaszakmai

parvypatricia.com/kapcsolat

 

 

 

Kos hónap- (március 20-április 19.)- koronavírus tanulságai, dimenzióváltás Tovább
Halak hónap (febr.19- márc.20.)- a barlangi patak elindul a felszínre

Halak hónap (febr.19- márc.20.)- a barlangi patak elindul a felszínre

halak2.jpg

Mi jut eszedbe a halakról? Egy természetfilm, ahogy úszik a folyóban? Esetleg a pecázás, a sikamlós teste? Vagy a Ho-ho-ho nagy horgász? A Halak az asztrológiában az áramlás, ahogy az állat is áramlik a víz sodrásában.  Sikamlós, csúszós, hogy képes kicsúszni valami felelősség alól, vagy akár megcsúszni, késni. De sok-sok egyéb dolog, ami még befolyásolja, hogy milyen ember lesz a Halak szülötte. Mert lehet nagyon érzékeny, érzelmes és spirituális is. És ez utóbbira most nagyobb hangsúly helyeződik február 25e táján. Említettem az áramlást, nos itt a február hónap végén különösen azt mondják a fentiek, hogy türelem. Lehet, hogy azt érzed, nem haladnak a dolgok, lehet, hogy akadozik a folyamat, de attól még, hogy nem látod, az áramlás zajlik. Mondok rá egy példát: képzelj el egy barlangot és abban egy patakot. A patak vize végig áramlásban van, de azt Te csak akkor látod, ha bemész a barlangba. Azaz, attól még, hogy valami láthatatlan, nem megfogható, vagy nincs (még) tárgyiasul jele, attól még jelen van és történik. De a barlang kapcsán hadd mondjak még valamit. A barlang mélyen van, az egy sötét, hűvös hely. A barlang most itt a Te mélyed, mélységed szimbóluma, ami több dolgot is jelent. Egyrészt, nézz magadba, mindent kitakarítottál-e. Ha maradunk a kis patak példánál, akkor nézd meg, hogy a patak vize tiszta-e. Azt gondolom, hogy aki eddig tudatos volt és figyelte a jeleket, főleg tavaly és idén, annak ez a patak már elég tiszta, kevés dolog maradt, amitől meg kéne szabadulni, amit még tisztítani kéne. De azért tuti, ami sicher alapon egy ránézést ejts meg, aztán ha valamit találsz, ami még szutyok, az mehet a kukába!

Aztán ez a barlangból jövő patak elindul felfelé, még nem éri el a napvilágot, de már közelít. És akkor ez a másik dologa barlang kapcsán: lehet, hogy sötét és hűvös, de már egyre több napfény szűrödik be.

Lépések magamért, ezt mondják még a fentiek, fény irányul a karmikus feladataidra, amit most úgy mutatnak a fentiek, hogy összefüggésben van a gondoskodással, lágysággal, érzelmekkel. Értelem és érzelem összekapcsolása: akkor tud valami megvalósulni, ha engeded a lágy részed is felszínre jönni. Lehet, hogy neked is mondták már, ne álmodozz, járj a földön! És persze, járj a földön, de igenis álmodozz! A kettőt össze lehet kapcsolni, az elmélet és gyakorlat harmóniájáról, egységéről beszélek, hogy ha valamit kigondolsz, megálmodsz, azért megteszed a fizikális lépéseket. Ugyanakkor mondom még egyszer, ne csüggedj, ha még nem lesz kézzelfogható eredménye tetteidnek, március 9ig ez picit le van lassítva, akadályok jöhetnek.

Március 9ig jobban érezheted a nem megy előre érzést, ez lehet valamilyen ügyintézés, lehet közlekedés, de lehet mozgással kapcsolatos dolog is. Légy körültekintő kérlek és türelmes! És egy nagyon fontos, amikor már azt érzed, de én már mindent megálmodtam és meg is tettem érte mindent, akkor ne feledd: a napkelte előtt legsötétebb az éjszaka.

Ha kérdésed van, elemzésre, konzultációra jönnél, itt találsz: parvypatricia.com/kapcsolat

facebook.com/parvypatriciaszakmai

Halak hónap (febr.19- márc.20.)- a barlangi patak elindul a felszínre Tovább