Minden, ami szívből jön

Szaturnusz a Bakban

Szaturnusz a Bakban

Mai nap mottója (mely a 2021es évet alapozza meg): felelősségvállalás a szárnyalásért!

saturn-in-capricorn.jpg

A Szaturnusz visszamászott a Bakba július 2án és máris mesélem, mit jelent ez. Tudod, a Baknál mindig mondom, hogy az a hegymászó jegy. Van egy célod, megmászni a hegyet, elérni a csúcsot (átvitt értelemben is) és a Bak minőség az, amely eléri célját, csak akadályokon keresztül és nem épp gyorsan. Pont a Szaturnusz miatt, ami az idő ura és azt mondja, ok, ok, Tied lehet, amire vágysz, de majd ha minden leckét megtanultál. A Szaturnusz az öreg bölcs, aki tanít. És amikor fiatalos hévvel jövünk, az add ide nekem az oroszlánt érzéssel (és főleg add ide nekem azonnal), akkor érezhetjük azt, hogy most mit jön Szaturnusz bácsi az intelmeivel, meg a lassításával? Érezhetjük úgy, hogy akadályoz, pedig csak tanít és azt szeretné, hogy a tanulás legyen alapos, nem hagy ki biza egy részletet se. Addig ugyanis nincs továbblépés.
A Szaturnuszhoz a kő és a csont is tartozik, szóval nem épp hajlítható...amit ő mond, az úgy van, vagy betörünk...

A Szaturnusz a Bakban arra tanít, hogy vállaljunk felelősséget, na de miért? A céljainkért! És ez tök jó! Na de azt azért tudd, hogy ebben a december végéig tartó időszakban nincs "csak úgy" "csak picit", "csak félig", itt vagy beleállsz teljesen és aztán arathatod a babérokat vagy sehogy. Sok gyümölcs vagy nincs gyümölcs, valahogy így az üzenet, az egészen azon áll vagy bukik, hogy beleállsz-e a helyzetekbe. Ja és semmi hátra! Csakis előre, csakis felfelé!

2021től pedig eljöhet a szárnyalás, ott is felelősségteljesen, és ezzel a fél évvel alapozod meg a jövőd. Hajrá!

És hogy Neked hogy alakul ez az időszak? Várlak szeretettel asztrológiai és theta healing konzultációra!

parvypatricia.com/kapcsolat

facebook.com/parvypatriciaszakmai

(Kép: Jessica Davidson)

Szaturnusz a Bakban Tovább
Most kell döntened!

Most kell döntened!

Emlékszel? Március környékén azt írtam, hogy most ne siess sehova, szemlélődj, most még nincs itt a döntés ideje, de nemsoká eljön. Most viszont itt van, a nyár az, ahol a döntést meg kell hoznod. A döntést, hogy merre mozdulsz, hova lépsz. Ez egy belső döntés, amivel megteremtheted a előremutatót, amivel megnyitod a kaput a lehetőségek felé. Mit választasz? Régi? Új? A régi jó vagy szorít a cipő? Az újtól kiver a víz, mert bizonytalan? Na de pozitív lehetőség is! A theta healing arra jó, hogy ezeket a félelmeket oldjuk és megnyissuk a kaput a pozitív felé. Asztrológiával pedig láthatjuk milyen energiák működnek, mi várható, mikor a legjobb az időzítés, Te mit tudsz tenni, hogy bizonyos helyzeteket a legjobban kezelj. Várlak sok szeretettel konzultációra, bárhol is élsz, online tudunk találkozni.

pomo20200308.jpeg

Párvy Patrícia, életvezetési tanácsadó

facebook.com/parvypatriciaszakmai

parvypatricia.com/kapcsolat

Most kell döntened! Tovább